ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ Η.&Η.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ο.Ε [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
 
Κατηγορίες

Newsletter Περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AIRLIQUIDE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ -ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕΡΙΑ » ΑΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

Η.& Η.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ο.Ε αντιπρόσωπος της

 

    Η   Air Liquide διαθέτει προϊόντα και εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών όλης της παραγωγικής διαδικασίας των τροφίμων και των ποτών. Από τη συγκομιδή μέχρι τον τελικό καταναλωτή .

H Air Liquide είναι πιστοποιημένη κατά ISO: 22000 (HACCP) για τα προϊόντα που διαθέτει στη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών.

  Στην Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, διαθέτει  αέρια (Άζωτο, Αργόν, Διοξείδιο του Άνθρακα, Υδρογόνο) σε υγρή και αέρια μορφή καθώς και αέρια και μίγματα αερίων (σειρά ALIGALTM)

   Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της σωστής επεξεργασίας και πρωτίστως της διατήρησης της μικροβιολογικής ποιότητας, η οποία μπορεί να υποβαθμιστεί με μία αύξηση της θερμοκρασίας ειδικά για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών.

 Έλεγχος Θερμοκρασίας

 Μερικές εφαρμογές των προϊόντων της Air Liquide  είναι ο εμπλουτισμός των θερμοκηπίων με διοξείδιο του άνθρακα, η απολύμανση των δημητριακών, η δημιουργία αδρανούς ατμόσφαιρας στη συσκευασία τροφίμων όπως λαχανικά, κρέας, πουλερικά κτλ, η αδρανοποίηση δεξαμενών αποθήκευσης τροφίμων, στην εμφιάλωση αναψυκτικών και νερού κτλ . Επίσης παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό καλύπτοντας όλα τα στάδια επεξεργασίας των τροφίμων και των ποτών από την συγκομιδή έως την αποθήκευση και την τελική κατανάλωσή τους (σήραγγες κατάψυξης νωπών και ευπαθών προϊόντων, σύστημα ΒOREΑLTM στην οινοποιϊα κτλ). 

Ψύξη και Κατάψυξη τροφίμων

Η ψύξη και η κατάψυξη είναι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην παραγωγή των τροφίμων. Οι διαδικασίες αυτές εφαρμόζονται σε ένα μεγάλο πλήθος διαφορετικών προϊόντων όπως είναι το κρέας, τα θαλασσινά, τα προϊόντα ζύμης, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα έτοιμα γεύματα κα.

Tαχεία Kατάψυξη (Individual Quick Freezing - IQF)

Μία εφαρμογή, τέλεια προσαρμοσμένη στις νέες διατροφικές συνήθειες

Καθώς οι διατροφικές συνήθειες εξελίσσονται όλο και περισσότερα προϊόντα ταχείας κατάψυξης, όπως ρύζι, κατεψυγμένα έτοιμα γεύματα, τεμαχισμένο τυρί, φρούτα, λαχανικά κτλ διατίθενται στην αγορά τροφίμων.

Ψύξη

Στη βιομηχανία τροφίμων η ταχεία ψύξη προϊόντων πραγματοποιείται κυρίως για δύο λόγους: αύξηση της παραγωγικότητας και διατήρηση της υγιεινής και της ποιότητας. Ψύξη μπορεί να εφαρμοστεί είτε κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας είτε στο τέλος για μετέπειτα χρήση.

Δημιουργία Προστατευτικής Ατμόσφαιρας

H κυριότερη μέριμνα της βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών είναι η διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, η οποία καθορίζεται από την εμφάνιση, τη γεύση και την φυσική κατάστασή τους. Οι ιδιότητες αυτές παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης διότι προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα.

Συσκευασία σε Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα (Modified Atmosphere Packaging - MAP)

Προτείνουμε λύσεις οι οποίες συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής όπως: έτοιμα μαγειρεμένα φαγητά, μεγάλος χρόνος ζωής, φρεσκάδα και καλή εμφάνιση. Το σύστημα MAP συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα.

Οινοποιία

Η προστασία του κρασιού από την επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα στα διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας είναι επιβεβλημένη. Η Air Liquide παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας κρασιού από τη συλλογή των σταφυλιών μέχρι την κατανάλωσή του από τον τελικό καταναλωτή.

Φιάλες PRESTOP

Η Air Liquide σχεδίασε και δημιούργησε το πρωτοποριακό σύστημα PRESTOPTM που προσαρμόζεται στις φιάλες αερίων ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για μεγαλύτερη ευκολία, περισσότερη ασφάλεια στη χρήση, καθώς και υψηλότερο επίπεδο ποιότητας των ανθρακούχων ποτών στους χώρους μαζικής εστίασης.

Χρήση CO2 στην παραγωγή τυριού

Λόγω της ιδιότητάς του να συμπεριφέρεται ως οξύ διαλυμένο σε υγρά , το CO2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση του pH του γάλακτος, που προορίζεται για την παραγωγή τυριού

Συσκευασία σε Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα (Modified Atmosphere Packaging - MAP)

Προτείνουμε λύσεις οι οποίες συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής όπως: έτοιμα μαγειρεμένα φαγητά, μεγάλος χρόνος ζωής, φρεσκάδα και καλή εμφάνιση. Το σύστημα MAP συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα.

Ιχθυοκαλλιέργειες

Οξυγόνωση νερού ιχθυοκαλλιεργειών

Η κατανάλωση ψαριού από ιχθυοκαλλιέργειες αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και συνεπώς η ιχθυοκαλλιέργεια είναι μία αναπτυσσόμενη αγορά.

Παραγωγή Ελαιολάδου

Διαθέτουμε προϊόντα και τεχνολογίες που είναι σε θέση να διατηρούν τα χρακτηριστικά και τις οργανοληπτικές ιδιότητες του ελαιολάδου. Η χρήση των αδρανών αερίων όπως αζώτου και αργού συνδυάζεται αποτελεσματικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες της Air Liquide.

Επικάλυψη Τροφίμων

Τα επικαλυμμένα προϊόντα, και τα παγωτά, είναι δύο ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές στην αγορά των κατεψυγμένων προϊόντων.

Η Air Liquide σε συνεργασία με τη Γαλλική εταιρεία "ARMOR INOX "έχει αναπτύξει μία αποδοτική λύση για τους παραγωγούς τροφίμων οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ AIR LIQUIDE  www.airliquide.gr/

ΚΟΠΕΣ LASER